avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Fratele meu a vandut un teren prin notariat ,fara semnatura mea si a mamei,care suntem impreuna mostenitori.Cum a putut face asta?S-ar putea ca pe titlul de proprietate sa fi figurat numai el(am vazut azi la primaria din comuna unde aveam pamantul niste registre noi in care figura numai el,desi cred ca in cele vechi trebuia sa figuram toti) A cui e vina in acest caz?
Mostenitorii cui Erati toti trei?! Titlu de prorprietate s a emis in baza legii fondului funciar?! Aveti certificat de mostenitor oe acele terenuri din titlu de proprietate? Pentru reconstituirea dreptului de proprietate ati depus cerere toti trei sau doar fratele?!
Multumesc pt.ca ati citit intrebarea mea!Tatal nostru a decedat in 1979,mama mai traieste si avem mostenirea din partea bunicului patern.Nu prea stiu sa va raspund la intrebari,dar pamantul a fost retrocedat conform primei legi din timpul lui Iliescu,care dadea voie sa primim maxim 10 ha(bunicul avea mai mult).
Pe legea fondului funciar. Ati depus cererevsi dvs si mama sau doar fratele dvs?
Nu mai stiu.As putea cere la primarie sa vada?
Mergeti la Primarie si vedeti. Daca numai dansul a depus cerere echivaleaza cu cerere de dezbatere a mostenirii, dansul fiind luat in considerare ca singurul mostenitor si asta este explicatia ca pe titlu de proprietate apare numai numele dansului. Asta este o scapare a acelei legi din pacate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine vine la succesiune? sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o nelamurire. sa eliberat un titlu de proprietate care are ca mostenitor pe mama bunicului meu cererea a fost depusa de fata verisoarei ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ordinul cu nr 192 din 1995 asupra dreptului de proprietate roscule roscule tata a mostenit pamant de la bunicu el a murit in 93 mama traieste am facut cerere in 1995 ptr stabilirea drep de prop. fiind singurul dintre frati si mama ... (vezi toată discuția)
Inselaciune titlu de proprietate antinea antinea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema : tatal meu se afla intr-o disputa cu unul dintre frati . Dupa decesul bunicului meu,(in ... (vezi toată discuția)