avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot legaliza si apostila o hotarare de divort daca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot legaliza si apostila o hotarare de divort daca nu am originalul?

Buna ziua,
ce pasi trebuie sa urmez pentru a obtine o traducere (in engleza) legalizata si apostilata a unei hotarari de divort. Mentionez ca nu am originalul. Posibil sa il fi depus la oficiul stari civile cand m.am recasatorit .
Multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
stelav, utilizator
Cel mai recent răspuns: stelav , utilizator 06:11, 19 Iulie 2013
fără o copie care să poarte ștampila tribunalului și pe cea de investire (în original) nu faceți nimic. vă duceți la arhiva instanței care a pronunțat hotărârea și obțineți o altă copie.
Multumesc pentru raspuns
,Banuiam eu ca la judecatoria care a pronuntat hotararea trebuie sa ajung, dar speram ca pot rezolva cumva la arhiva stari civile la care m.am recasatorit, printr.o cerere cu nr de inregistrare sa pot face o copie legalizata si apostilare dupa actul de acolo..
Pentru mine situatie este si mai dificila deoarece nu ma aflu in tara..Pentru asta ar trebuii sa fac unei persoane procura..judecatoria este in alt judet... destul de complicat..
Multumesc. chiar daca raspunsul nu imi usureaza situatia...
Ultima modificare: Vineri, 19 Iulie 2013
stelav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort spaniola? Adrian Adrian Adrian Adrian de la judecatoria din spania miau eliberat o copie dupa sentinta de divort am duso la notar in spania am legalizato am apostilao am traduso am legalizato ... (vezi toată discuția)
Divortul in instanta nadya99 nadya99 Buna ziua, Eu am divortat cu sotul de comun acord, eu din Rep Mold el din Rom, divortul s-a efectuat in instanta Ro,eu avind domiciliul in rep Mold am ... (vezi toată discuția)