Am o problema cu o banca si nu mai stiu unde sa apelez,am fost la mai multi avocati si fiecare i-mi spune lucruri diferite.Am luat un credit in 2010 pe firma si am girat cu pamantul de sub casa mea si a maica-mi,pamantul fiind pe numele meu nu al firmei.Mama a castigat casa in urma uni partaj succesoral,i-a depagubit pe 2 din care i-a mai ramas un frate carui nici la ora actuala nu i-a dat banii,eu am casa fara autorizatie fiind costruita din 1995 si asa s-e face atunci,este inscrisa la primarie si tot primaria mi-a dat acordul sa costruesc la vremea respectiva,platesc inpozit de atunci la ea.Din cei 500 de mp 166 mp sunt servitute care nu este precizat in contractul de ipoteca. Intrebarea mea este m-a poate executa banca sa raman si fara case.Ce pot face in cazul de fata. :((
Da, pot vinde orice bun aflat pe acel teren, pentru ca se prezuma ca sunt ale dumneavoastra.
Nu s-a luat in garantie si casa, pentru ca nu era intabulata la momentul ipotecarii, asa e? Aveati o obligatie sa o intabulati si sa o ipotecati ulterior? Aveati interdictie de constuire?
daca nu aveti casa intabulata, nu aveti un drept de proprietate opozabil altor persoane.
Executare silita
naepot
Ipoteze
Creditul este garantat cu ipoteca pe imobilul garantului.
Titularul nu mai poate plati si ajunge la executor.
Garantul este de acord cu vanazarea ... (vezi toată discuția)