avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conservare baze de date
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conservare baze de date

trebuie sa pastrez baza de date contabila a clientilor cu care nu mai am colaborare
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:23, 30 Iulie 2013
Daca aveti salvate datele pe suport de hartie(listate) ar trebui sa fie suficient. Problema poate apare in momentul in care datele pe suport de hartie se pierd. Baza de date electronica va poate fi de mare ajutor in reconstituirea datelor.Eu personal am salvat foarte multe date pe cd-uri, stick-uri, chiar pe mail.
Le am salvate f.b. ; intrebarea era daca sunt obligat din punct de vedere legal sa mai tin baza de date la clienti cu care am incetat colaborarea.
Tot ce vreau eu sa stiu este daca pot, sau nu, sa sterg baza de date respectiva odata cu predarea actelor si a bazei catre client
Daca ati predat, cu acte in regula, baza de date, pe suport de hartie si pe suport electronic, nu vad rostul pentru care sa mai pastrati baza de date a unei firme cu care nu mai aveti relatii de colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare arhiva contabila. trompi trompi Sunt administratorul unui firme, iar contabilitatea a fost tinuta de o societate de contabilitate. La incheierea contractului de colaborare cu aceasta, la ... (vezi toată discuția)
Schimbare contabil, contabilul vechi refuza orice colaborare silviu2403 silviu2403 Buna ziua, In luna noiembrie am schimbat contabilul cu care am lucrat 3 ani. Dupa ce am plecat acesta s-a suparat si momentan nu mai vrea sa colaboreze sub ... (vezi toată discuția)
D392a pentru 2013 cateldestept cateldestept A aparut D392A pentru 2013, de unde descarcam? Ce inseamna se depune pe suport electronic, este suficient un stick de pe care sa preia declaratia? (vezi toată discuția)