avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... E posibil ca in temeiul L 105/2000 o asociatie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

E posibil ca in temeiul L 105/2000 o asociatie familiala sa presteze activitati de transport?

In 2001, Garda financiara a sanctionat o asociatie familiala, care avea ca obiect de activitate si activitati de transport, pentru prestarea unor activitati nepermise de lege. Garda financiara a motivat ca in temeiul L 105/2000 nu pot fi operatori de transport decat persoane juridice. Poate asociatia familiala ataca procesul-verbal de constatare a contraventiei?
Cel mai recent răspuns: tina2008 , utilizator 23:10, 13 Martie 2009
Se poate contesta orice proces verbal de contraventie in scopul anularii sale dar numai in 15 zile de la comunicarea acestuia . Daca va referiti la PV din 2001 acel proces verbal nu mia poate fi contestat in 2009.
Intrebarea viza in principiu fondul cauzei, in sensul daca e intemeiata afirmatia Garzii Financiare sau poate si o asociatie familiala sa presteze asemenea servicii in 2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere indreptata in mod eronat anjinsan anjinsan Buna Ziua, Garda Financiara a emis un proces verbal de constatare prin care o s-a stabilit ca o societate comerciala are de plata 100.000 lei impozit pe ... (vezi toată discuția)
Garda financiara pv de contraventie dardor dardor dilema mea este urmatoarea> comisarii garzii pot sa incheie un PV de contraventie pt. o fapta ipotetica savirsita in urma cu 5 luni de la data incheierii PV , ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o problema:in data de 19.06.2014 am primit instiintare sa ne prezentam la ITM pe 22.07.2014, data la care s-au verificat actele de ... (vezi toată discuția)