Buna. Recurg si la acest site in speranta ca ma va lamuri cineva cu niste informatii corecte. Eu si partenerul meu de viata nu suntem casatoriti inca,dar asteptam un copil in noiembrie.In luna mai ne-am intors din strainatate dupa o asenta in tara de aprox. un an. Eu nu mi-am gasit de lucru,deja mi se vede burtica la 5 luni,dar el lucreaza deja. Stiu ca nu beneficiem de ICC nici unul dintre noi.Am auzit insa de stimulentul de insertie. El poate beneficia de stimulentul de insertie de 500 ron pe langa salariu? Si o alta intrebare, de la stat nu as putea beneficia de ajutor social? Am intrebat la primarie si mi s-a zis ca ar fi ceva,dar doamna de la ghiseu a fost foarte modesta in cuvinte si explicatii si mi-a zis sa revin cu certificatul de nastere al copilului:)
Buna seara.Sunt însărcinată in 9 saptamani si am aflat ca de maine se închide magazinul unde lucrez.Am lucrat din martie 2017 pana in septembrie apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.ce as putea face ca la somaj nu ma incadrez nu? dar cand voi naste voi beneficia de indemnizatie?va multumesc