avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi banesti pentru gravide fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi banesti pentru gravide fara loc de munca

Buna. Recurg si la acest site in speranta ca ma va lamuri cineva cu niste informatii corecte. Eu si partenerul meu de viata nu suntem casatoriti inca,dar asteptam un copil in noiembrie.In luna mai ne-am intors din strainatate dupa o asenta in tara de aprox. un an. Eu nu mi-am gasit de lucru,deja mi se vede burtica la 5 luni,dar el lucreaza deja. Stiu ca nu beneficiem de ICC nici unul dintre noi.Am auzit insa de stimulentul de insertie. El poate beneficia de stimulentul de insertie de 500 ron pe langa salariu? Si o alta intrebare, de la stat nu as putea beneficia de ajutor social? Am intrebat la primarie si mi s-a zis ca ar fi ceva,dar doamna de la ghiseu a fost foarte modesta in cuvinte si explicatii si mi-a zis sa revin cu certificatul de nastere al copilului:)
Cel mai recent răspuns: Evaaaa , utilizator 00:07, 31 Martie 2021
1. Intrati pe:
[ link extern ]
si va lamuriti cum este cu ajutorul social.

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile.
Buna ziua!sunt o mama singura adika fara barbat si am doi copii si sunt insarcinata cu altreilea !ce ajutor pot primi ??
Ultima modificare: Vineri, 13 Aprilie 2018
Andreeataflan, utilizator
Ce statut aveti in prezent,lucrati , sunteti casnica, in somaj etc. ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara.Sunt însărcinată in 9 saptamani si am aflat ca de maine se închide magazinul unde lucrez.Am lucrat din martie 2017 pana in septembrie apoi din noiembrie pana in prezent.deci lipseste luna octombrie.ce as putea face ca la somaj nu ma incadrez nu? dar cand voi naste voi beneficia de indemnizatie?va multumesc
@ gabytza18love

Care este data prezumata a nasterii ?

Alte discuții în legătură

Casnica pe asigurarea sotului ContSters318961 ContSters318961 Buna ziua, Stau acasa,nu am lucrat niciodata,am 21 de ani si sunt insarcinata in 2 luni.Doresc sa va intreb daca pot trece pe asigurarea sotului?si daca,find ... (vezi toată discuția)
Insarcinata fara loc de munca Urmyshadow Urmyshadow Buna ziua. Ma aflu in urmatoare situatie: anul acesta in luna iulie mi-a incetat contractul de munca, datorita faptului ca societatea la care eram angajata a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil adutzza adutzza Buna ziua , sunt insarcinata dar nu sunt angajata si as dori sa intre sotul in concediu crestere copil dar sa se intoarca la munca si sa primim doar cei 500 ... (vezi toată discuția)