avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certuri familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certuri familiale

Buna dimineata,traiesc in casa cu socrii mei,sotul face curse extern,acum e plecat,iar aseara socrul meu s-a luat de mine,dupa care mi-a dat si o palma.Intrebarea mea este urmatoarea,pot depune plangere la politie,si daca trebuie sa merg astazi sau pot astepta cateva zile sa se intoarca sotul din cursa,pt ca pana vine el nu am unde pleca cu copilul. Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Sorin Farcas , Consilier juridic 11:00, 20 Iulie 2013


Situaţia centrelor destinate prevenirii şi combaterii violenţei în familie....gasiti aici:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind protejarea victimelor violentei în familie ContSters286431 ContSters286431 stie vreo cineva lege privind protejarea victimelor violentei în familie, si la ce institutie sa apelze cand este agresata o victima sa se evite (vezi toată discuția)
Daca sotul m a inselat,m a batut,m a jignit si m a umilit pot sa plec cu bebelusul din casa? daria elena daria elena buna ziua.....am si o problema si va rog sa ma ajutati......sunt maritata de un an jumate si am o fetita de 7 luni... relatia cu sotul s a inrautatit incet ... (vezi toată discuția)
Sot violent care ma ameninta cu moartea elena3 elena3 va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac in cazul in care sotul meu ma bate si fug de acasa de frica sa nu ma omoare, solicit politia la 112?este o persoana foarte ... (vezi toată discuția)