avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ROMSILVA-PADURAR-PROPRIETAR (CINE PLATESTE)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ROMSILVA-PADURAR-PROPRIETAR (CINE PLATESTE)

Buna ziua,
Ma numesc Marian,si doresc o informatie daca ma poate ajuta cineva(verbal-scris),sau daca ma poate reprezenta in cazul unei actiuni judecatoresti,si anume.
Sunt proprietar de drept(titlul de proprietate)pe o suprafata de 0,75 ha. padure in jud. Giurgiu(in urma succesiunii) cu paznic padurar de la Ocolul silvic Comana,plata in fiecare an.........etc.
problema este urmatoarea:
Am fost chemat la Comana pentru diverse iar la plecare am fost instiintat ca padurarul a fost dat afara ca la controlul efectuat a fost depistat cu nereguli etc,si ca in urma controlului imi revine o paguba de 4.700 ron (posed decizia de imputare ).
cine trebuie sa imi plateasca suma respectiva si cum se procedeaza.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: marianastase , utilizator 20:45, 20 Iulie 2013
Padurarul trebuie sa va despagubesca. Notificati-l, si daca pe cale amiabila nu va despagubeste, atunci actionati-l in judecata.
Multumesc Domnului Manole Dumitru pentru raspuns,
Padurarul e vai-mama lui ,ce a furat a mancat si a baut,deci exclus ceva de la el.
Eu cred ca mai degraba Romsilva trebuie actionata pentru ca padurarul era angajatul lor,si normal ar fi ca Romsilva(Ocolul Silvic Comana)sa raspunda pentru oamenii( greseli, furt, ...........etc)
Mentionez ca eu platesc anual suma de 100 lei pentru paza in contul si pentru Ocolul Silvic Comana deci nu padurarului personal.
Poate gresesc eu???????
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Amenintare in public si prin telefon caludiuvl caludiuvl buna seara,am o problema foart grava,mama mea locuieste in capat de sat,i se spune capul satului,singura,tatal meu a decedat de vreo 8 ani,avem probleme cu ... (vezi toată discuția)
Ciocolata cu viermi Andrei Dina Andrei Dina Azi am cumparat o ciocolata care, desi este in termen (expira in mai 2010), avea viermi. Din pacate am apucat sa mananc o parte din ea pana am vazut ... (vezi toată discuția)