Buna ziua,
Ma numesc Marian,si doresc o informatie daca ma poate ajuta cineva(verbal-scris),sau daca ma poate reprezenta in cazul unei actiuni judecatoresti,si anume.
Sunt proprietar de drept(titlul de proprietate)pe o suprafata de 0,75 ha. padure in jud. Giurgiu(in urma succesiunii) cu paznic padurar de la Ocolul silvic Comana,plata in fiecare an.........etc.
problema este urmatoarea:
Am fost chemat la Comana pentru diverse iar la plecare am fost instiintat ca padurarul a fost dat afara ca la controlul efectuat a fost depistat cu nereguli etc,si ca in urma controlului imi revine o paguba de 4.700 ron (posed decizia de imputare ).
cine trebuie sa imi plateasca suma respectiva si cum se procedeaza.
Multumesc mult
Multumesc Domnului Manole Dumitru pentru raspuns,
Padurarul e vai-mama lui ,ce a furat a mancat si a baut,deci exclus ceva de la el.
Eu cred ca mai degraba Romsilva trebuie actionata pentru ca padurarul era angajatul lor,si normal ar fi ca Romsilva(Ocolul Silvic Comana)sa raspunda pentru oamenii( greseli, furt, ...........etc)
Mentionez ca eu platesc anual suma de 100 lei pentru paza in contul si pentru Ocolul Silvic Comana deci nu padurarului personal.
Poate gresesc eu???????
Multumesc mult