avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Partaj voluntar masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Partaj voluntar masina

Partajul voluntar poate fi facut de catre un avocat definitiv potrivit art.3, alin.1, lit.c, din legea 51/1995, republicata? Ma refer la partajul voluntar privind ocolirea taxei de timbru de mediu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:19, 22 Iulie 2013
Ceea ce intrebati D-voastra se poate face pritr-un BNP sau prin instanta, si, nu prin avocat Nu sunt incidente disp.l,Nr.51/1995 in ceea ce doriti D-voastra.
Partajul de bunuri mobile se poate face si sub semnatura privata.
Mie imi pare ca trebuie sa mergeti la notar.
Daca faceti doar o imparteala de folosinta o puteti face la avocat.
In caz contrar mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare bunuri divorț....soțul îmi tot propune că soluție ... Ratty Ratty Partajare bunuri divorț....soțul îmi tot propune că soluție de partajare a bunurilor mobile și imobile pe care le avem....in felul următor...sa dăm ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil bunuri mobile si imobile ElenaAlly ElenaAlly Buna ziua, Doresc sa fiu lamurita cu privire la actiunea de partaj a bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei in cazul unui divort amiabil. Actul ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil prin mediere CONFINANCE CONFINANCE Buna ziua, Va rog sa-ma lamuriti: - autoturism in folosinta mea de 2 ani dar cumparat dupa introducerea cererii de divort dar inainte de emiterea sentintei ... (vezi toată discuția)