avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cum pot demonstra ca mi-a fost ''spart'' calculatorul ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cum pot demonstra ca mi-a fost ''spart'' calculatorul si mi s -au furat informatiile din el

buna seara!m-am despartit de putin timp de prietenul meu...care aseara mi-a spus niste lucruri pe care le putea afla NUMAI SI NUMAI(nu le mai stia nimeni altcineva)din calculatorul meu,precizez ca are cunostinte care il pot ajuta sa-l ''sparga'',pt ca asta s-a intamplat,mi s-a intrat in el cu ajutorul IP-ului banuiesc,precizez ca nu s-au aflat aceste date din calculatorul meu accesandul pe acesta de la mine de acasa,a fost accesat din cu totul alta parte,mentionez si faptul ca NIMENI nu-mi cunostea parolele de acces in pc sau mail.....vreau sa stiu cum as putea demonstra acest lucru,precizand ca sunt 100% sigura pe ceea ce afirm?in cazul in care voi reusi sa demonstrez ce pot sa fac mai departe?nu este un lucru atat de grav fata de altele....dar mi s-a violat intimitatea si acum toate informatiile din pc-ul meu sunt la dispozitia unor oameni care se distreaza facand aceste lucruri...va rog mult sa ma ajutati daca puteti.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kenzokent , utilizator 19:51, 1 August 2009
Instaleaza-ti un firewall bun, si evita sa folosesti pe cel din Wndows daca vrei sa preintampini eventualele atacuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare casuta postala yahoo favorit.md favorit.md Va rog sa-mi spuneti ce s-ar putea face in situatia aceasta: Sotul a dat-o afara din casa pe sotia care depuse cererea de divort. Aceasta si-a schimbat parola ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica yme yme daca cineva iti acceseaza contul de corespondenta on line , cum il faci sa plateasca gestul mizerabil? (vezi toată discuția)
Violare de intimitate, furt si amenintari lucian1980 lucian1980 buna ziua am o problema de violare de intimitate . Fostu meu sot a furat adresa mea de email de la yahoo si contul de la facebook. Adresa de email am reusit ... (vezi toată discuția)