avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in concediu de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in concediu de maternitate

Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti. In luna septembrie 2102, conform legii, am angajat cu CIM femeia de serviciu. Dupa doua luni, aceasta ne-a instiintat ca este insarcinata. A nascut pe data de 8 iulie, iar acum, la noi figureaza in concediu de maternitate (dovedit cu certificat medical), dar ea lucreaza la un bloc alaturat unde, ca angajat cu conventie civila figureaza sotul aceseia, dar munca fizica o desfasoara ea. A fost vazuta de mai multi proprietari de la noi din bloc. Oare este corect? Ce putem face in aceasta situati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 21 Iulie 2013
Corect , nu este . Dar in acest caz, puteti sesiza ITM-ul pentru munca la negru a persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal spirea100 spirea100 Sotia mea s-a angajat ca \\"femeie de servici\\", la o scara de bloc. Asociatia de locatari, I-a intocmit UN contract de munca sub forma de CONVENTIE CIVILA. ... (vezi toată discuția)
Femeie de serviciu (operator ecologic) Horatiu761 Horatiu761 Buna ziua, administram o asociatie de proprietari care are angajata pe baza de conventie civile o doamna pt. curatenia spatiilor comune ( cu 2 ore/zi). ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa inregistreze instiintarea de graviditate la itm stefanirina stefanirina Buna ziua!Am o mare problema cu sefii mei de o luna,de cand le-am transmis ca sunt insarcinata si le-am dat prima instiintare de graviditate,conform legii.Pur ... (vezi toată discuția)