avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita dupa 3 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita dupa 3 ani

Buna ziua. In luna noiembrie 2009 am fost somat de catre o firma de leasing sa platesc 4 rate restante pe care le aveam. Nu am avut aceasta posibilitate si in luna februarie 2010 am fost nevoit sa predau autoturismul. Mai pot fi executat silit de catre aceasta firma sau de catre o firma de recuperare ? Va multumesc!
Va multumesc!
Executarea silita este prescrisa, s-a scurs termenul de trei ani, care curge de la data ultimei plati efectuate .( recunoasterea datoriei prin plata voluntara intrerupe cursul prescriptiei extinctive, termenul aplicabil fiind cel de trei ani ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie ifn si firma telefonie mobila AlMaria AlMaria Buna ziua, Situațiile sunt urmatoarele: 1. S-a luat un împrumut de la un IFN. A fost platit o perioada, apoi nu s-a mai achitat nici o rata, de cel ... (vezi toată discuția)
Termen prescris raoul26 raoul26 Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la actiunile de prescriere? Nu am gasit foarte multe detalii despre asta pe ... (vezi toată discuția)
Urgent rog raspuns din partea cuiva autorizat patricia73 patricia73 As vrea sa-mi spuneti ce se intimpla daca am primit o hotarire de executare silita(in urma unui credit nerambursat la bcr),in cazul in care nu am nici un fel ... (vezi toată discuția)