avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sultei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sultei

Buna ziua. Vă rog frumos, cum se poate plăti sulta unei părți care nu este de găsit. Nu s-a prezentat la nici un termen, deși a fost citată și prin mica publicitate. În cauză fiind un imobil care urmează a fi vândut. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:06, 21 Iulie 2013
Puteti adresa o somatie creditorului iar ulterior puteti consemna suma la dispozitia acestuia la orice institutie bancara. Aceasta procedura va va elibera de datorie.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iulie 2013
Madalina Pascu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei ContSters251156 ContSters251156 Vă rog frumos, cum se poate adresa o somație creditorului ? (vezi toată discuția)
Plata sultei smile_506 smile_506 instanta a hotarat sa platesc sulta , in urma unui proces de iesire din indiviziune. Intrebarea este : cum se procedeaza ? Eu virez suma in contul pe care o ... (vezi toată discuția)
Titlu de sulta - cum platesc, ce se intampla daca nu platesc, pot vinde fara plata? morarudiana morarudiana Am castigat, in urma unei iesirii din indiviziune cateva imobile, insa am de platit titlu de sulta celorlalte 2 parti implicate. Cu una din parti nu avem nici ... (vezi toată discuția)