avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare de drept, conditii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare de drept, conditii

Se poate face reabilitarea de drept daca nu s-a rezolvat partea civila a problemei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:22, 22 Iulie 2013
Reabilitarea de drept nu are legatura cu acest aspect in mod direct.
Se poate revoca suspendarea conditionata a executarii pedepsei dar este altceva acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare cazier judiciar Florance2000 Florance2000 Buna seara, as avea si eu o problemuta si sper sa ma puteti ajuta: sotul meu a suferit o condamnare de 2 ani cu suspendare in martie 2003. Prin Legea 543/002, ... (vezi toată discuția)
Condamnat in 2007 la o pedeapsa cu aplic.art 81 c.pen.-mai figureaza pedeapsa in cazier? stefan_pitt stefan_pitt buna ziua am si eu o intrebare.in legatura cu cazieru.in 2007 14/12.am primit condamnare cu suspendare de 1 an si trei luni cu termen de incercare de 3ani si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept in cazul unei ped. pentru furt cu suspendarea conditionata a executarii adriancrisan adriancrisan Buna ziua Am o nelamurire in privinta reabilitarii de drept si va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii despre acest caz in special data la care ar ... (vezi toată discuția)