avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare card salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare card salariu

Sunt bugetar,am salariu net 1400 lei si urmatoarele retineri:CAR-900lei,poprire banca 350 lei,iar in urma cu 2 luni cardul de salariu a fost blocat de catre un executor ca urmare a imposibilitatii de a plati la o alta banca(un IFN).Este normal sa nu mai primesc niciun leu din salariu?Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:28, 23 Iulie 2013
Trebuie sa cereti angajatorului sa va plateasca intreg salariul pe card, fara sa mai faca retineri pt CAR. CAR-ul sa declanseze urmarirea silita, daca vor sa isi recupereze. Nu se pot face retineri mai mari decat 1/2 din salariu.
Si daca cer acest lucru,nu este acelasi lucru?De la banca mi s-a spus ca pana la achitarea creditului nu mi se va debloca acesr card!Mii de multumiri!
cardul nu-l veti mai putea folosi, dar va puteti ridica diferenta de 1/2 din salariu.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Cuantum popriri zahariadaniela93@yahoo.com zahariadaniela93@yahoo.com Buna seara, 1. Am rata la banca in valoarea de 450 lei si o poprire pe care am contestato. As dori sa stiu cat imi poate popri angajatorul avand un salariu de ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)