avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat Fiscal teren cu datorii sector 2
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat Fiscal teren cu datorii sector 2

Buna dimineata ,
Avem un teren in sectorul 2 . Terenul nu are cadastru si nici nu este intabulat , iar pentru a putea sa ii fac cadastru si intabulare am inteles ca am nevoie de un certificate fiscal de la sectorul 2 . Problema este ca avem restante de 22.000 lei impozit pe aceste teren . Legal, se poate sa imi fie eliberat certificat fiscal cu datorii sau istoric de rol fiscal ca ii pot face cadastru si intabulare tinand cont de datoriile existente ?

Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:29, 29 Iulie 2013
Da, certificatul de atestare fiscala se va elibera cu datorii - in cuprinsul lui vor fi specificate obligatiile fiscale datorate.
Cititi si acest topic :
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare Dana Dinu Dana Dinu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea : Bunicul meu a detinut (fara acte) un teren situat in sectorul 3. Ulterior decesului bunicului meu, bunica si ... (vezi toată discuția)
Sucesiune teren cu datori la taxe si impozite Danielclaudiu Danielclaudiu Buna ziua As dori si eu daca se poate sa ma ajutati cu o solutie la problema pe care o am si anume\" Mama mea a murit iar ea are 2 hectare de teren arabil ... (vezi toată discuția)
Termen cadastru si intabulare; sunt necesare pt vanzare cote indivize? silentk6 silentk6 Buna ziua, As dori sa inteleg doua aspecte: 1 - In urma unei dezbateri la notar a unei mosteniri (teren agricol), a rezultat un certificat de mostenitor; ... (vezi toată discuția)