avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valoare impozabila pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valoare impozabila pe teren

Astazi am primit de la judecatorie o scrisoare-adresa in care mi se cere valoarea impozabila a terenului ?????
Fac un partaj cu achitarea sultei.
Am fugit la circa financiara si mi s-a spus ca terenul nu are valoare pt impozare deci nu au ce valoare sa imi dea. Mi-au dat doar decizia de impunere pt casa.
Problema e ca daca eu in termen de 10 zile nu depun valoare de impozitare a terenului + diferenta de timbru de 3% ajung la anuarea cererii si banuiesc ca pierd taxa de timbru.....
Unde se gaseste aceasta valoare a terenului sau ce articol din c.civil spune ca terenul nu e impozabil. ?
Multumesc din suflet anticipat
HEEEELP :frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: ContSters276253 , utilizator 13:25, 23 Iulie 2013
Pentru a afla valoarea de impunere a unui teren, in vederea stabilirii taxei judiciare, va puteti adresa Camerei Notarilor Publici din judetul in care se afla terenul.
Depuneti o cerere insotita de un act al terenului din care sa rezulte exact locatia acestuia (localitate, strada, numar) sau un nomenclator stradal.
Pentru a nu va anula cererea depuneti o copie a raspunsului primit de la autoritati si precizati ca urmeaza sa va adresati Camerei Notarilor Publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru actiune constatare drept proprietatae constantin popovici constantin popovici am formulat o actiune in constatare a dreptului de proprietate asupra unui teren de 160 m.p..situat Municipiul Falticeni -care este procentul utilizat la ... (vezi toată discuția)
Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor. am achizitionat o locuinta pe o strada privata ... Leo. Mihai Leo. Mihai Am nevoie de ajutor. Am achizitionat o locuinta pe o strada privata pe care am acces atat pedestru, cat si cu auto, conform certificarii unui notar public. Am ... (vezi toată discuția)