avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pierdut laptop in taxi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pierdut laptop in taxi

Buna ziua sunt sofer de taxi la o firma cunoscuta din Bucuresti si acum cateca zile am fost acuzat de catre un client ca si-ar fi uitat la mine in masina pe bancheta din spate un laptop. Eu nu stiu de asa ceva nu am gasit nimic in masina si nu-l mai recunosc pe acel client care zice ca a efectuat cursa cu mine cu taxi dupa aproape 2 saptamani. Mentionez ca ,clientul zice ca l-am luat din strada si cand a coborat a uitat laptop-ul pe bancheta din spate eu efectuind dupa acea curse cu diferiti clienti in oras . Clientul respectiv zice ca se duce sa depuna plangere la politie daca nu-i dau laptop--ul pe care nici nu l-am vazut . Ce m-i se poate intampla ca sincer nu am avut niciodata probleme de genul acesta si sincer i-mi este frica . Mentionez faptul ca eu nu am gasit nimic in masina. Va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:14, 22 Iulie 2013
la terminarea cursei ati inmanat respectivului chitanta?
In situatia in care respectivul staruie in pretentie,ramane sa faca dovada in conditiile legii ca a folosit cursa cu auto dvs si ca la momentul respectiv a detinut bunul pe care pretinde ca l-a uitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oare asta se numeste fuga de la locul accidentului? nichedanutz76 nichedanutz76 Am un prieten ,sofer de peste 25 de ani care in urma cu cateva zile in timp ce transporta copii la scoala (lucreaza pe \\"transport elevi\\") ,la terminarea ... (vezi toată discuția)
Folosirea corecta a cupolei pentru taxi octaviamedrea octaviamedrea Buna seara! Am o intrebare la care nimeni din acest domeniu nu poate sa-mi rasp a unda. Sotul meu este taximetrist. Astazi, un coleg din breasla l-a ... (vezi toată discuția)
Acuzat de insusirea bunului gasit b67dec b67dec buna ziua , sunt sofer de taxi la o firma din capitala si in urma cu cateva luni am luat o clienta la comanda si dupa ce m-ia achitat cursa doamna respectiva ... (vezi toată discuția)