Buna ziua sunt sofer de taxi la o firma cunoscuta din Bucuresti si acum cateca zile am fost acuzat de catre un client ca si-ar fi uitat la mine in masina pe bancheta din spate un laptop. Eu nu stiu de asa ceva nu am gasit nimic in masina si nu-l mai recunosc pe acel client care zice ca a efectuat cursa cu mine cu taxi dupa aproape 2 saptamani. Mentionez ca ,clientul zice ca l-am luat din strada si cand a coborat a uitat laptop-ul pe bancheta din spate eu efectuind dupa acea curse cu diferiti clienti in oras . Clientul respectiv zice ca se duce sa depuna plangere la politie daca nu-i dau laptop--ul pe care nici nu l-am vazut . Ce m-i se poate intampla ca sincer nu am avut niciodata probleme de genul acesta si sincer i-mi este frica . Mentionez faptul ca eu nu am gasit nimic in masina. Va multumesc pt raspuns
la terminarea cursei ati inmanat respectivului chitanta?
In situatia in care respectivul staruie in pretentie,ramane sa faca dovada in conditiile legii ca a folosit cursa cu auto dvs si ca la momentul respectiv a detinut bunul pe care pretinde ca l-a uitat