Buna seara.Am avut restante la intretinere incepand cu luna nov.,pana in luna iunie,deci 7 luni,in total 1710 lei.In luna iunie am achitat toata suma,pe chit apare scrissuma pe lunile respective ,penalizari:13,34.La momentul respectiv mi s-a spus ca aceasta este toata suma pe care o am de achitat cu penalizari cu tot.IN luna iunie cand s-a afisat intrtinerea ,pe langa intretinere ,mai am de plata 140 lei PENALIZARE LA PLATA????!!!!!!nu inteleg.In lunile cand nu am platit nu am avut servici o perioada,iar acum am salariul minim pe economie.Va rog sa ma ajutati,ptr ca mi se pare absurda penalizarea.
La suma pe care ati scris-o penalizarea e mica... fratele meu, care locuieste in garsoniera mea, la sume asemanatoare, a platit 0,2% pentru fiecare zi de intariere si asa a dat peste 500 de lei in plus...
In mod obisnuit datoria se plateste astfel: se ia prima luna neplatita, se calculeaza numarul zilelor de intarziere si penalitatea, se face suma. Daca mai aveti bani se trece la luna urmatoare. As fi vrut si eu, pentru binele frateluii meu, sa i se ia intai debitul si la lista urmatoare penalitatile, asa ar fi platit restanta mai repede, deci si penalitati totale mai mici. Ori el se ducea lunar cu 500-700 si 30% din bani i se opreau ca penalitate, corect calculata.
In concluzie ati fost favorizat de 2 ori; odata prin nivelul redus al penalitatilor, apoi prin faptul ca administratorul v-a calculat aceste penalitati dupa ce ati achitat intretinerea.