avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi si obligatii la nasterea gemenilor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi si obligatii la nasterea gemenilor

As vrea sa stiu care sunt drepturile si obligatiile pe care le am la nasterea a doi copii.
In cate zile trebuie inregistrati copiii si care sunt drepturile(ajutorul financiar) de care se bucura parintii?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: BG , utilizator 13:40, 17 Septembrie 2013
Nu se spune nimic in cazul gemenilor, inseamna ca se acorda o singura data cele 5 zile.
Multumesc mult!
Mi-ar putea spune cineva daca statul ofera lapte praf sau alte avantaje in produse pentru nou nascuti?
Cu multi ani in urma se primea de la stat o anumita cantitate de lapte praf in primele luni de la nastere. Nu stiu daca mai sunt astfel de ajutoare de la stat.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce drepturi dispun eu și copilul meu! Viosiele Viosiele La sfârșitul acestei luni voi naște!Este primul nostru copil,și as vrea sa stiu de ce drepturi dispun eu si copilul meu!Tatal copilului lucreaza cu acte in ... (vezi toată discuția)
Zile concediu paternal Beto4568 Beto4568 În cazul nașterii a doi gemeni , câte zile de concediu paternal de acordă ? (vezi toată discuția)
Viitor tatic analici analici Buna ziua Sotia mea este insarcinata,dupa nastere ea doreste ca dupa trei luni sa revina la serviciu si sa preiau eu sarcina de a sta acasa cu copilul ... (vezi toată discuția)