avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face in cazul acestei mosteniri?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face in cazul acestei mosteniri?

buna ziua, ce pot face in cazul in care mama a decedat, are doua terenuri mostenite de la bunicul meu inainte de colectivizare, primaria la care are terenul nu.mi permite sa intru in posesia lui, deoarece primarul zice ca a intrat in rezerva primariei, ptr ca este dezlocat in alta comuna unde a fost casatorita mama mea, precizez ca pamantul a fost dat spre folosinta bunicului meu dupa legea 18, nu exista nici un act doveditor ca pamantul a fost dezlocat pe raza comunei unde a fost casatorita, in cate figureaza tot pe comuna unde s.a nascut.
primarul a facut titlu de proprietate la niste frati deai mamei, fara sa il intereseze ca mai exista mostenitori
ce ma sfatuiti in cazul de fata ca ar fii mai bine sa fac?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:54, 24 Iulie 2013
puteti cere anularea titlului de proprietate al unchilor dvs. Daca mai sunteti in termen!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate HeniuV HeniuV Bunicii mei dinspre mama, inainte de colectivizare, detineau 10 hectare de pamant. Mama mea, dupa casatorie, nu a mai locuit la tara, acolo unde s-a nascut, ci ... (vezi toată discuția)
Moștenire Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua! Am o nelămurire. Bunicul din partea tatălui a murit acum 38 de ani. Bunica a murit anul acesta. Au avut împreună 2 copii. Tatal meu și încă ... (vezi toată discuția)