mezzo 61 a scris:
.acest adm nu a dat actele decat pentru ultimii 3 ani , descoperindu-se mari neregului privind impartirea penalitatilor si bineinteles neinformand pe nimeni ca asociatia e tarata prin tribunale .sunt 4- 5-6 datornici cu sume intre 250 milioane si 27 milioane aceste sume ajungand aprox la 400 milioane in total .
ce e de facut in acest caz ?
din acest motiv , noul adm nu stie cum sa isi inceapa activitatea .
Asadar aveti actele pe ultimii 3 ani. Administratorul sa continuie treaba. Poate mai aveti pe cineva in comitet sa-l ajut sau un cenzor, altfel angajati pentru a va ajuta un contabil, economist care sa lucreze cu administratorul. Sa faca impreuna punctajul cu fiecare furnizor, sa faca listyele de plata calculand penalizarile curente. Anuntati proprietarii si acest contabil sa recalculeze tot ce se poate din urma intr-o perioada de 4-5 luni si apoi sa se treaca toate diferentele gasite in fisele de evidenta si in listele deplata. Din experienta personala va spun ca aproape la fiecare proces ce l-am avut cu restantierii mi s-a cerut de catre instanta recalcularea debitelor si penalizarilor si-am facut-o chiar si pentru 10 ani din urma. Apoi sunt situatii cand administratorul nu se pricepe si nu calculeaza deloc sau calculeaza gresit . La o alta asociatie s-a facut contract cu o firma de contabilitate care in 4 luni de munca a recalculat totul invclusiv penalizarile pe ultimii 4 ani si-au pus la punct si situatiile contabile pentru cei 4 ani.
Succes si aveti incredere ca puteti rezolva, dar cu oameni pregatiti .