avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pierdere acte firma si stampila. De unde pot obtine ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pierdere acte firma si stampila. De unde pot obtine alte acte?

Buna ziua spuneti-mi cum trebuie procedat,mi-am pierdut stampila si actele de la firma [intreprindere individuala]Unde ma pot adresa entru scoaterea altor acte .Am doar niste copii nelegalizate ramase prin casa....
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:59, 27 Iulie 2013
Primul pas este publicarea in Monitorul Oficial a pierderii actelor originalelor si declararea lor nula. Apoi trebuie sa solicitati autoritatilor emitente alte acte.Copiile va vor folosi la autoritatile
emitente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma bacalaureat pierduta malicatalin malicatalin Buna ziua, imi puteți spune ce pași pot pot urma din momentul in care constat ca am pierdut diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Buna seara, am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara, Am pierdut atat diploma de bacalaureat, cat si duplicatul diplomei de bacalaureat. Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un alt \"duplicat \" ... (vezi toată discuția)
Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)