avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Firma la bloc sau locuinta?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Firma la bloc sau locuinta?

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca se poate ca int-un apartament sa existe sediu de firma (chiosc)si isi desfasoara activitatea ,dar in acelasi timp si locuieste (6pers./apartament de 2 camere)??

multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:04, 24 Iulie 2013
papadiouf a scris:

punctul de lucru poate fi in acelasi apartament?!sau camera cu sediul firmei?!


Punctul de lucru este la o alta adresa decat sediul. Eventual sediul vi-l autorizati ulterior pt desfasurare activitate comerciala.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2013
Ioan Petru Butariu, Contabil
Pentru infiintarea unei firme, a unei societati comerciale, trebuie in primul rand sa existe sediul social. Sigur ca se poate de la inceput ca la aceeasi adresa, in acelasi apartament sa se stabileasca atat sediul social cat si un punct de lucru. Dupa infiintarea firmei cu sediul sau social (cu sau fara punct de lucru la adresa sediului) se pot deschide mai multe puncte de lucru la adrese diferite.
Dar, repet, ordinea fireasca si obligatorie este: 1. sediul social, 2. punct de lucru
Nu poti infiinta un puncr de lucru fara sa ai un sediu social sau mai bine zis nu poti infiinta o firma fara sa stabilesti un sediu social al firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa merg pt acte firma? nikki81 nikki81 BUNA SEARA, Am si eu o dilema. Vreau sa imi infiintez o firma intr-un oras, dar eu am domiciliul in alta localitate in CI. Trebuie sa merg in orasul in care ... (vezi toată discuția)
Declaratie la fisc pentru cladiri în cazul în care am o locuinta cu destinatie mixta (în apartament) cu un sediu social de firma tehnoredact tehnoredact Am auzit mai multe pareri diferite privind situatia mea: am o firma,cu sediul social inregistrat intr-un apartament rezidential (destinatie locuinta) ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)