multumesc,draga davideg,ma simt mai bine acum ca am aflat ca se poate.mai am o intrebare:am nascut pe15 ianuarie,deci stagiul de cotizare care imi trebuie e de pe 14-01-2008 pana pe 14-01-2009.am lucrat la aceasta firma din Braila,de aici sunt de fapt,incepand cu data de 17-01-2008.inainte de asta am lucrat la o firma ce apartine de judetul Buzau.asadar pentru zilele de 14,15,16-2008,trebuie sa ma duc la casa de pensii din Buzau si sa mai scot inca un stagiu de cotizare doar pentru astea 3 zile?
pe langa adeverinta eliberata de angajator,se cere si stagiul de cotizare de la casa de pensii,pentru care se ia o taxa de 10 lei.eu pe adeverinta eliberata de angajator am trecute salariile realizate in lunile iunie,iulie,august,dar pe acel stagiu de la casa de pensii iunie,iulie si jumatate din august nu sunt trecute deci pentru ele nu mi-au virat impozitele.sper sa se rezolve totul .
Nu neaparat, mai sigur e ca nu au depus declaratiile nominale la casa de pensii.Ele folosesc la stabilirea stagiului.Vorbiti cu cei de la contabilitate-salarizare, poate nu au depus declaratiile.Daca stiti sigur ca nu ati beneficiat de concediu fara plata in acea perioada, asta ar fi una din explicatii.