avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pierdut certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pierdut certificat de nastere

Daca am pierdut certificatul de nastere, care imi trebuie la inscrierea la liceu, ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:12, 23 Iulie 2013
Sa obtineti un duplicat de la starea civila.
Si daca trebuie sa ma inscriu la liceu maine, ce alt act poate inlocui certificatul? Poate o declaratie a mamei la notariat? Nu ma mai pot inscrie?
Explicati situatia dvs. ofiterului de stare civila, va prezentati impreuna cu unul dintre parinti si solicitati eliberarea unui nou certificat pe baza cartii de identitate. Desigur sunteti pasibil de amenda, intre 100-200 lei, dar tinand cont ca este pentru prima data poate scapati cu un avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat nastere copil eu-ro eu-ro buna ziua, am si eu o intrebare. certificatul de nastere pentru copii (mici) se elibereaza doar mamei sau si tatalui? daca ma duc la primarie ce anume imi ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere carmenchi carmenchi cum pot obtine certificatul de nastere a unei persoane aflata in strainatate. de ce documente am nevoie. vechiul certificat fiind pierdut. (vezi toată discuția)
Certificat de nastere ioanaiux ioanaiux Buna ziua, As dori sa stiu care este procedura in cazul pierderii certificatului de nastere: in cat timp se elibereaza altul sau duplicat/ se plateste sau ... (vezi toată discuția)