avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Codul Familiei si obligatiile membrilor familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Codul Familiei si obligatiile membrilor familiei

as vrea sa intreb ceva.Am un prieten este clasa a12a,are impliniti 19 ani deja.El doreste sa candideze la o scoala militara.Si-a facut dosarul tot ce are nevoie.Dar problema este ca tatal sau nu mai doreste sub nici o forma sa-l ajute sa isi sustina examenele urmatoare,nici in ruptul capului.Este orfan,nu mai are pe nimeni si aceasta este singura lui sansa sa rezolve ceva in viata sa.E vorba cumva de incalcarea unui drept aici? poate sa faca ceva acest baiat din punct de vedere legal? Repet,tasu nu vrea nici in ruptul capului sa-l mai sustina,si el va ramane pe drumuri.Stiam ca parintii au obligatii fata de copii lor pana la varsta de 18 ani.Dupa,chiar nu stiu ce se intampla.Mersi anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2013
Ganryu, utilizator
Dar la ce se refera acest sprijin? Cum nu-l sprijina? Moral, financiar, cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit ... Vauva Vauva Buna ziua , e vorba de băiat care e major , acum 3 ani am primit sentința de la tribunal ca fostul sot, tatăl copilului sa plătească pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! băiatul meu a făcut scoala profesionala, iar după ... Ovi1710 Ovi1710 Bună ziua! Băiatul meu a făcut scoala profesionala, iar după terminarea studiilor a avut contract cu firma care la scolarizat, este vorba despre firma ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pt.un adolescent de 21 de ani Tyrol1978 Tyrol1978 Buna ziua!Am si eu o intrebare,si as vrea sa ma lamuriti si pe mine.Daca un adolescent de 21 de ani ,urmeaza cursurile unui liceu particular ,tatal lui poate ... (vezi toată discuția)