avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de munca Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de munca Germania

Buna am si eu o problema,am gasit o firma de curatenie in hoteluri am primit dreptul de munca insa pt 500 si ceva de ore pe luna is doar 700 de euro si is prea putin am renuntat chiria pe luna este 500 de euro .Acum vreau sa ma angajez altundeva insa din cate am inteles nu-mi mai dau dreptul de munca a 2a oara ..Este advarat adica nu ma mai pot angaja niciunde?Va rog am nevoie de un raspuns..:sorry:
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2013
mitsumm, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 24 Iulie 2013
Accesul liber al cetăţenilor români la un loc de muncă în Germania va fi posibil de la data de 1 ianuarie 2014, deoarece pe 31 decembrie 3013 expiră restricţiile liberei circulaţii a forţei de muncă pe piaţa germană, impuse românilor şi bulgarilor.

După ce un solicitant român de loc de muncă în Germania a găsit un angajator care doreşte să-l angajeze, acesta trebuie să se prezinte la Agentur für Arbeit (Agenţia Muncii) competentă, din circumscripţia în care îşi are sediul potenţialul angajator, pentru a solicita permisul de muncă UE.

Informaţii, precum şi alte contacte/direcţii de acţiune esenţiale în privinţa accesului pe piaţa muncii din Germania le puteţi regăsi în Ghidul lucrătorului român în Germania - vedeti link-ul de mai jos - , elaborat de Ministerul Muncii.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre permisul de munca dili dili salutare... am si eu o intrebare ... eu am inceput sa lucrez in Austria ca ingrijitoare pentru persoane cu handicap. Am inaintat actele pentru a obtine ... (vezi toată discuția)
Drept de munca in germania b0gdan17 b0gdan17 stie cineva dupa cat dimp de munca pot obtine dreptul de munca definitiv in germania?Multumesc (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania RoXy_11 RoXy_11 buna ziua! am cautat date despre munca la negru si am gasit aceasta pagina, pot sa spun ca sunt intr-o situatie similara daca nu si mai rau pentru ca am creat ... (vezi toată discuția)