avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii de munca

Buna,
Am avut un proces cu o societate care nu mi-a platit ultima luna de munca.Am primit Hotararea acasa si m-au informat ca am avut dreptate.Asta a fost pe 11-07-2013.Societatea a avut 10 zile sa faca recurs. Ce trebuie facut mai departe? Nu am avocat.
Multumesc!
Mergeti mai inati la instanta si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea respectiva cu mentiunea ca este irevocabila.

Dupa obtinerea acesteia, puteti pune in executare hotararea respectiva.
Multumesc mult !
Buna ziua,
Am relatat mai sus subiectul... Azi am luat si copia legalizata dupa hotarare cu specificarea ca e irevocabila.As putea trimite la SRL-ul respectiv copia de pe hotarare si extasul meu de cont?? Este o suma mica si nu as angaja un executor...doar ca sunt bani pentru care am muncit.
Va multumesc!
Depuneti o adresa la angajator prin care ii solicitati sa puna in executare hotararea judecatoreasca respectiva. La adresa atasati si copia hotararii respective.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare bilet la ordin Vasilateanu Vasilateanu sunt supus executarii silite pe baza unui bilet la ordin, dar societatea mea comerciala nu mai datoreaza nimic acestui creditor (toate datoriile au fost ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru contestatie la executare elenealina elenealina Puteti sa ma lamuriti care este valoarea taxei de timbru daca vreau sa depun o contestie la executarea silita.Precizez ca suma executarii silite este de 350481 ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare jus_tgv jus_tgv Cum se stabileste taxa de timbru pentru contestatie executare,la judecatorie? Cum se stabileste cautiunea pentru suspendarea executarii? (vezi toată discuția)