avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare credite din bunurile administratorului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare credite din bunurile administratorului

buna seara
am o intrebare
am fost administrator la o firma ce a intrat in faliment ,in calitate de administrator daca imi transfer bunurile personale ,aaici vb de casa ,conturi si masina ,sotiei mele sau fiului meu ,acestea imi vor fi afectate in eventualitatea unui proces de recuperare credite
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 20:04, 24 Iulie 2013
In cazul in care se stabileste raspunderea dvs. patrimoniala, orice act dinstrainare facut in frauda creditorilor poate fi anulat de instanta la cererea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare la poprire conturi bancare oaneafelicia oaneafelicia Ca sa evite executarea silita, debitorul si-a deschis o noua firma in acelasi sediu cu vechea firma ,cu nume asemanator(a adaugat un nou cuvant ),cu aceiasi ... (vezi toată discuția)
Donatia poate fi atacata de creditori ? roxana69 roxana69 Daca o persoana detine 5/16 dintr-un apartament si in calitate de asociat a avalizat un cec catre un furnizor ,cec care a fost introdus in banca dupa ... (vezi toată discuția)
Mai pot face ceva??? Andrei T Andrei T am si eu o problema in legatura cu executarea silita. am solicitat executarea silita impotriva unei societati debitoare. singurele bunuri pe care le detinea ... (vezi toată discuția)