in instanta, judecatorul mi-a cerut ca la urmatorul termen de judecata sa prezint teza probatorie in ceea ce priveste martorii propusi de mine printr-o cerere anterioara ( cu 3 termene de judecata in urma ).
Ce inseamna asta ? Judecatorul vrea sa-mi cenzureze /sa-mi taie din lista cu martori ?
Ce trebuie sa fac ?
Ce trebuie sa prezint in instanta /ce trebuie sa scriu in respectiva adresa /raspuns ?
inseamna ca trebuie sa prezint in scris instantei ceea ce cunosc martorii propusi de mine ?
dar asta nu inseamna ca partea adversa sa cunoasca inainte de termen apararea mea si astfel sa i se dea posibilitatea sa-si constituie probe contrare ?
Este vorba despre un dosar in care contabilul a facut niste plati ilegale.
Asta inseamna ca ar trebui sa scriu ceea ce ar trebui martorii sa declare = ce vreau eu sa dovedesc ?
trebuie sa justificati instantei ce aspect relevant din actiunea dvs doriti sa probati cu martorii. desigur avocatul devs de caz va sti cum sa justifice. este o chestiune ce trebuie redactata tehnic, conform Codului de procedura civila. acesta este rolul avocatului in proces
Martori la proces
interval
O declaratie data in fata notarului este valabila in instanta in cazul in care declarantul a decedat sau judecatorul ia in consideratie numai daca cel care o ... (vezi toată discuția)