avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce firma sa-mi fac?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce firma sa-mi fac?

Sunt student, am deja activitate. Vand niste produse software prin internet, printr-un intermediar, care le vinde in america si ia un comision.

La sfarsit de luna, imi primesc partea mea de bani, intr-un cont bancar al meu.

Firma nu am inca, dar trebuie sa-mi fac urgent, ca sa fiu in legalitate. Sau asa cred. Si vreau sa beneficiez si de reduceri acordate studentilor, cat mai pot.

Intrebarea mea e ce tip de firma sa-mi fac, care m-ar avantaja pe mine? SRL/II/PFA ?

Intrebarea 2. cum sa fac sa mai scad din banii care ii dau la stat, avand in vedere ca deja dau deja:
- 35% din pretul produsului la intermediarul care mi-l vinde
- consturi de tranzactie
- si mai adaugam impozitu care o sa trebuiasca sa-l platesc.

Impozitul se calculeaza la suma banilor care ii primesc eu, sau la pretul de vanzare al produsului ?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:22, 25 Iulie 2013
Consider ca vi s-ar potrivi foarte bine o societate comerciala SRL -D.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrare afacere online cu plata prin card bancar aawee aawee Buna ziua, Sunt student si de ceva timp ma documentez despre administrarea unei afaceri pe internet cat mai legal posibil. Proiectul meu este de a crea un ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit aplicat pe comision pheonix pheonix Buna ziua, Daca eu ca SRL micro vand online produse software printr-un site intermediar, si site-ul isi retine un comision din vanzari (sa zicem 25%), eu ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii pe internet naioro naioro Buna ziua. As dori sa infiintez o firma din 2 persoane total. Eu sunt student iar cealalta persoana nu e. Nu suntem din acelasi oras. Firma isi va desfasura ... (vezi toată discuția)