avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere societate comerciala suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere societate comerciala suspendata

Buna ziua ,

Va rog sa-mi oferiti cateva informatii despre procedura de inchidere/dizolvare a unei firme suspendate pentru o perioada de 3 ani .
Ce acte sunt necesare si care este procedura ?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:25, 26 Iulie 2013
Gasiti aici pasii si actele de care aveti nevoie: [ link extern ]
Dureaza in jur de doua luni si costurile la vreo 500 ron. Va recomand sa va adresati serviciului de asistenta juridica din cadrul registrului comertului pentru intocmirea/redactarea actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale. calea simpla si ieftina Elena_Aurelia Elena_Aurelia Cum pot sa preiau firma de la mama mea ,s-o treaca pe numele meu, as dori informati si o metoda cu bani mai putini si o metoda simpla dar daca puteti sa imi ... (vezi toată discuția)
Suspendare si / sau inchidere s.r.l ContSters236592 ContSters236592 Buna seara, ma gandesc sa suspend pt. o perioada s.r.l-ul sau chiar sa inchid tampenia asta. Ma intereseaza care sunt costurile si demersurile pt. ambele ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma brezel brezel Un SRL care cu doi administratori straini care vroiau sa inceapa procedurile de dizolvare .Mandatul lor de administratori a expirat in 2011 si sediul social la ... (vezi toată discuția)