avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Ice Hellene a scris:

adi_09 a scris:

Ice Hellene a scris:

\"Nu ramane competenta doar daca are legatura cu atrib de serviciu\"...ci si atunci cand...
Va rog completati, pt ca asta spune varianta c, eu nu vad nicio negatie :-/

e o problema de semantica aici... tu interprezi in celelelat sens cuvantul doar... interpreteza-l in sensul de \"numai\"

Nu e semantica...avem numai un caz posibil, deci acel "nu" e in plus
Spor si voua, ies si eu! :)

Hellene, totusi...nu ti se pare ca ...prea toate grilele sunt gresite? ;)
saandyf a scris:

Ice Hellene a scris:

adi_09 a scris:

Ice Hellene a scris:

\"Nu ramane competenta doar daca are legatura cu atrib de serviciu\"...ci si atunci cand...
Va rog completati, pt ca asta spune varianta c, eu nu vad nicio negatie :-/

e o problema de semantica aici... tu interprezi in celelelat sens cuvantul doar... interpreteza-l in sensul de \"numai\"

Nu e semantica...avem numai un caz posibil, deci acel \"nu\" e in plus
Spor si voua, ies si eu! :)

Hellene, totusi...nu ti se pare ca ...prea toate grilele sunt gresite? ;)

Asta e corecta, doar ca mici discutii tot timpul sunt pe marginea unor grile.
In cazul in care s-a incuviintat citarea prin publicitate, procedura de citare se considera indeplinita:
a. in a15-a zi de la data ultimei forme de afisare/publicare a citatiei
b. in a15-a zi de la data la care citatia a fost publicata intr-un ziar central de larga raspandire, in toate cazurile in care s-a apreciat necesara si o astfel de citare
c. daca ultima forma de afisare/publicare a citatiei s-a realizat cu cel putin 5 zile anterior termenului de judecata

Autorul zice doar A adevarat. De ce nu e si B? ...
Sandy, sa stii ca am rezolvat destule grile si nu am o problema generala, dar cand nu sunt de acord cu o grila, nu pot sa tac. Probabil astea pe care le-ai postat sunt de acelasi autor si are acelasi stil de a le compune si de a interpreta legea.
Cat despre logica, am fost la un rationament logic si am obtinut un punctaj de 89, deci nu cred ca am probleme in zona asta. Dar cine stie...voi incerca sa ma abtin pe viitor. Spor!
Ice Hellene a scris:

Sandy, sa stii ca am rezolvat destule grile si nu am o problema generala, dar cand nu sunt de acord cu o grila, nu pot sa tac. Probabil astea pe care le-ai postat sunt de acelasi autor si are acelasi stil de a le compune si de a interpreta legea.
Cat despre logica, am fost la un rationament logic si am obtinut un punctaj de 89, deci nu cred ca am probleme in zona asta. Dar cine stie...voi incerca sa ma abtin pe viitor. Spor!

Aoleu, Hellene, nu am vrut sa te jignesc, imi pare rau daca am facut o. Am vrut doar sa zic ca nu cred ca sunt gresite, ca undeva ne scapa noua ceva, in special mie... Eu am postat evident cele care le greseam si eu... In fine...O sa ma abtin eu sa mai postez sau sa mai zic ceva... tu esti de mult timp pe forum... n are rost sa nu mai activezi din cauza mea.
Chiar nu era cazul sa mi spui punctajul obtinut la rationament...felicitari oricum, nu despre asta era vorba, imi pare rau ca ai luat o ca o ofensa personala. Spor la citit si bafta la examen tuturor.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2014
saandyf, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)