avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
oniflavy a scris:

adi_09 a scris:

oniflavy a scris:

adi_09 a scris:

oniflavy a scris:

Masura controlului judiciar

a) nu poate fi in niciun caz prelungita
b)nu poate fi luata in niciun caz fara audierea prealabila a inculpatului
c) trebuie luata intotdeauna in cazul infractiunilor flagrante pentru care legea prevede ped inchisorii mai mare de 4 ani

a

Asa zic si eu dar in cartea de grile a dl Udroiu scrie ca raspunsul corect ar fi cel de la lit b

si daca se sustrage sau este disparut ?

Iti dau dreptate Adi, in plus Codul permite in procedura Camerei preliminare si in cea de judecata ca masura sa poata fi dispusa si fara ascultarea celui care desi este legal citat, lipseste...eu asta inteleg din art 214 NCPC. Care sunt argumentele tale Teddybear pt a sustine ca si b) e corect

se poate si fara prez inculpatului, art 214 alin 2
tedddybear a scris:

argumentul meu: zice MU asta intr-o conferinta. si am retinut si super retinut aceste aspect. exista si pe cod o astfel de prevedere

si atunci cum faci cu art 214 NCPP ?? in plus eu nu stiu sa existe o astfel de prevedere in NCPP
tedddybear a scris:

argumentul meu: zice MU asta intr-o conferinta. si am retinut si super retinut aceste aspect. exista si pe cod o astfel de prevedere

poate se referea la faza UP
acolo e vb de calea de atac
tedddybear a scris:

acolo e vb de calea de atac

art. 214 nu se refera la calea de atac.. ci la luarea masurii de jcp/instanta.. imi scapa ceva?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)