Ba da, la constestatii se iau decizii, conform art 425 ind 1 al 7, DAR doar daca \"legea nu prevede altfel\", conform al 1 acelasi art.
Sandy,nu te supara, dar mi se pare tot o grila gresita. :D
Rasp b e corect, daca va fi asa la examen, eu il voi lua in considerare pt ca hot care o pronunta inst superioara este tot o incheiere (motivata, bineinteles).
E parerea mea, nu inseamna ca e si cea corecta.:)
Durata arestului la domiciliu:
a)se deduce din durata pedepsei aplicate, prin echivalarea unei zile de arest la domiciliu cu o zi din pedeapsa
b)nu poate depasi, in cursul judecatii in prima instanta, 5 ani
c)se ia in calcul la stabilirea duratei maxime a masurii arestarii preventive in cursul urmaririi penale
saandyf a scris:
Durata arestului la domiciliu:
a)se deduce din durata pedepsei aplicate, prin echivalarea unei zile de arest la domiciliu cu o zi din pedeapsa
b)nu poate depasi, in cursul judecatii in prima instanta, 5 ani
c)se ia in calcul la stabilirea duratei maxime a masurii arestarii preventive in cursul urmaririi penale
a
b-la arest prev
c-nu
Ice Hellene a scris:
Ba da, la constestatii se iau decizii, conform art 425 ind 1 al 7, DAR doar daca \"legea nu prevede altfel\", conform al 1 acelasi art.
Sandy,nu te supara, dar mi se pare tot o grila gresita. :D
Rasp b e corect, daca va fi asa la examen, eu il voi lua in considerare pt ca hot care o pronunta inst superioara este tot o incheiere (motivata, bineinteles).
E parerea mea, nu inseamna ca e si cea corecta.:)
Da, Hellene ai dreptate ca se iau decizii, dar in cazul contestatiilor impotriva masurilor preventive se prevede expres incheierea, nu?
Nu cred ca e vorba ca e gresita grila sau nu de data asta :) Cred ca mai degraba de optiunea autorului grilei de a concepe o varianta de raspuns incompleta ca fiind corecta sau nu.
Apropo, din experienta cum se aplica la examenul inm? Un raspuns partial corect e luat corect?