avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

infr continua este

a.numai o infr de rezultat
b.numai o infr de pericol
c.fie o infr de rezultat ,fie o infr de pericol

c
mirei2012 a scris:

Masura contr jud pe cautiune inceteaza de drept:

a) la data cand inst de fond pron o hot de renuntare la aplicarea pedepsei

b) in apel, daca dur masurii a atins durata ped pron prin hot de cond

c) la data cand inst de fond pron fata de inculpatul minor o hot prin care ia o mas educativa fata de acesta

ac
cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

X a patruns in loc lui Y cu int de a sustrage bijuterii. In timp ca cauta bunurile a auzit un zgomot si s-a speriat a sarit geamul dupa care a fugit trecand prin curtea unei soc comerciale Z. In ac sit, este corecta sol instantei prin care:

a) X a fost condamnat pt viol de dom

b) X a fost condamnat pt un concurs de infr

c) X a fost achitat pt viol sediului profesional

Hellene...ce loc 1 scumpo...ma multumesc cu 160. Vreo 2 zile am umblat pe drumuri si sunt cam in urma :((

c
e o tentativa de furt calificat

barem c...eu nu vad niciuna corecta #-o

mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

infr continua este

a.numai o infr de rezultat
b.numai o infr de pericol
c.fie o infr de rezultat ,fie o infr de pericol

c

barem c
Mas prev a contr judiciar

a) se poate disp de proc prin ordonanta, impotriva careia se poate formula contestatie de catre inculpat

b) in curs UP se poate disp pe max 180 zile

c) poate fi luata numai dupa audierea inculpatului

Nimeni?
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2014
mirei2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)