avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
saandyf a scris:

adi_09 a scris:

saandyf a scris:

ac corect. Stiu ca e intrebare strict pe cod dar eu nu prea inteleg varianta asta c. Puteti sa mi explicati cum se calculeaza?

Procurorul are termen de solutionare 20 de zile de la primire, daca nu o solutioneaza in temern, partea interesata poate face plangere oricand dupa expirarea acestui termen, deci si dupa 30, 60,,etc de zile, nu intervine decaderea, insa daca totusi i se va comunica, chiar peste termenul de 20 de zile, modul de solutionare a plangerii, plangerea la instanta se va face in termen de 20 de zile de la data comunicarii.

Multumesc adi pentru lamuriri. Nu eram convinsa ca inteleg ce trebuie.

Inainte pe vechiul, plangerea trebuia facuta in temern de 20 de zile de la data expirarii termenului de solutionare, acum poate fi facuta oricand, pana la data comunicarii.
adi_09 a scris:

saandyf a scris:

adi_09 a scris:

saandyf a scris:

ac corect. Stiu ca e intrebare strict pe cod dar eu nu prea inteleg varianta asta c. Puteti sa mi explicati cum se calculeaza?

Procurorul are termen de solutionare 20 de zile de la primire, daca nu o solutioneaza in temern, partea interesata poate face plangere oricand dupa expirarea acestui termen, deci si dupa 30, 60,,etc de zile, nu intervine decaderea, insa daca totusi i se va comunica, chiar peste termenul de 20 de zile, modul de solutionare a plangerii, plangerea la instanta se va face in termen de 20 de zile de la data comunicarii.

Inainte pe vechiul, plangerea trebuia facuta in temern de 20 de zile de la data expirarii termenului de solutionare, acum poate fi facuta oricand, pana la data comunicarii.

Da. De asta nu faceam conexiuni in creieras...eram setata pe vechiul cod...care parca il stapaneam mai bine :(

saandyf a scris:

adi_09 a scris:

saandyf a scris:

adi_09 a scris:

saandyf a scris:

Da. De asta nu faceam conexiuni in creieras...eram setata pe vechiul cod...care parca il stapaneam mai bine :(

Cu totii il stapaneam mai bine... dar trebuie sa-l dam uitarii.
da...cum spunea un coleg de al meu ce a luat anu trecut examenul : "da i delete la tot ce stiai, nu te mai gandesti cum era":(
pedeapsa prev de lg pen se va aplica intr-o singura etapa in cazul

a.concursului ideal omogen
b.infr continuate
c.recidivei postexecutorii

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)