avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
saandyf a scris:

mirei2012 a scris:

Si ce un bun nu are valoare patrimoniala?

speta are in vedere un inscris ce apartine altuia, respectiv titlu de credit. Citeste art 253 alin 2

Sandy art 253 alin 2 se refera la bunul care apartine faptuitorului pt ca nu este inclus in alin 5

(2) Distrugerea unui înscris sub semnătură privată, care aparţine în tot sau în parte altei persoane şi serveşte la dovedirea unui drept de natură patrimonială, dacă prin aceasta s-a produs o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(5) Dispoziţiile prevăzute în alin. (3) şi alin. (4) se aplică chiar dacă bunul aparţine făptuitorului.

IN cazul in care se dispune revocarea lib conditionate

a) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii putand fi aplicat un spor pana la 5 ani

b) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii putand fi aplicat un spor pana la 3 ani

c) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii, neputand fi aplicat vreun spor
mirei2012 a scris:

IN cazul in care se dispune revocarea lib conditionate

a) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii putand fi aplicat un spor pana la 5 ani

b) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii putand fi aplicat un spor pana la 3 ani

c) ped stabilita pt noua infr se va contopi cu restul de ped ramas neexecutat din ped anterioara la data liberarii, neputand fi aplicat vreun spor

a
a zice ca-i raspunsul...dar eu nu inteleg niciun drac....nu se aplica regimul de la recidiva sau pluralitate intermediara?
De ce poti aplica un spor de pana la 5 ani...in baza carui art?
Io cred ca ma tampesc...ori nu mai citesc ca lumea grilele astea...care pe bune ma baga in depresie

Ped accesorie consta in :

a) interzicerea exercitarii unor dr

b) degradarea militara imediata

c) interzicerea exercitarii tuturor dr

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)