saandyf a scris:
adi_09 a scris:
saandyf a scris:
Adi, tot nu pricep. Ai prelungire pe inca 30 de zile. Faci contestatie in 48 de ore...cum adica n ai timpul fizic sa se solutioneze inainte de expirarea prelungirii? Sa mor de nu s idioata!
Dosarul se inainteaz ain termen de 5 zile. Contestatia se solutioneaza iarasi in 5 zile de la inregistrare.. deci uite ca a expriar arestul a carui prelungire s-a cerut.
Sau tu vorbesti de solutionarea inaintea expirarii prelungirii ?
da Adi. De cea inaintea expirarii prelungirii, plecasem de la grila.
Pai normal ca se solutioneaza inaintea expirarii prelungirii, doar ti-am zis mai sus care-s termenele, 5 zile de inaintare a dosarului si inca 5 de solutionare a contestatiei.
Grila vorbeste de durata initiala.
sandy
in cazu admiterii cererii de prelungire, doar inculpatul ar avea interes sa o conteste iar contestatia lui se judeca in 5 zile de la inregistrare
atatea balarii la masurile prev ca f greu le retin si eu, atatea detalii, holy cow
imi merge netu pe stick cu viteza melcului beat, tot ma chinui sa postez si abia merge :(((
adi_09 a scris:
saandyf a scris:
adi_09 a scris:
saandyf a scris:
Adi, tot nu pricep. Ai prelungire pe inca 30 de zile. Faci contestatie in 48 de ore...cum adica n ai timpul fizic sa se solutioneze inainte de expirarea prelungirii? Sa mor de nu s idioata!
Dosarul se inainteaz ain termen de 5 zile. Contestatia se solutioneaza iarasi in 5 zile de la inregistrare.. deci uite ca a expriar arestul a carui prelungire s-a cerut.
Sau tu vorbesti de solutionarea inaintea expirarii prelungirii ?
da Adi. De cea inaintea expirarii prelungirii, plecasem de la grila.
Pai normal ca se solutioneaza inaintea expirarii prelungirii, doar ti-am zis mai sus care-s termenele, 5 zile de inaintare a dosarului si inca 5 de solutionare a contestatiei.
Grila vorbeste de durata initiala.
da...e vorba de durata initiala...
Adi...eu termenul de 5 zile de inaintare a dosarului nu stiu de unde sa l iau... Nu s 48 de ore de depunere si inainteaza tot in 48?Poti sa mi dai un articol? Ca sunt ametita rau... Stiu ca solutioneaza in 5 zile de la inregistrare...