avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Mult Succes!
multumesc! la fel
Salutari!
Sunt nou pe grup dar v-am tot urmarit cat am invatat pentru admitere la inm.
Acum ca am mai mult timp am zis sa ma alatur si eu comunitatii.
Momentan stau bine in clasament, dupa prima proba am fost in primii 15. M-am gandit ca daca tot va urmaresc poate dau si niste sfaturi, daca credeti ca aveti nevoie sau mai particip si eu la discutii.
Bravo!! Sigur avem nevoie de sfaturi pentru interviu, eu nu am mai dat aceasta proba. Tu cand dai proba?
Imi pare rau...nici eu nu am mai trecut prin experienta interviului. E prima oara cand dau la inm. Erau cateva sfaturi pe forumurile din 2013 si 2012. Eu sunt programat tocmai vineri.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)