avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ilegala
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ilegala

buna ziua,
ce pot face in cazul in care sunt executata silit ilegal? Mentionez ca procesul e la Curtea de apel cu recurs din februarie, iar acum cateva zile am primit somatie de executare. Pe teren se afla pomi si constructii metalice, iar conf art 484 alin 1, recursul suspenda de drept executarea in aceasta situatie. I-am spus executorului ca avem pomi si constructii cand ne-am vazut cu el la biroul lui.
mentionez ca am facut contestatie si cerere de suspendareacum 5 zile iar peste inca 5 (acum am primit hartie) vine sa ne execute
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2013
mnmn, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:00, 29 Iulie 2013
multumesc pentru info
totusi, procesul a inceput pe vechiul cod iar executarea pe noul cod
Ok, asa era normal, asa prevede art pe care vi l-am recomandat. Unde este problema? Recursul dvs NU este suspensiv de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de trimitere a unui dosar la instanþa de recurs? badila steluta badila steluta bunaseara! exista un termen limita ca dupa declararea recursului instanta unde s-a depus recursul sa- l innainteze spre instanta de control . am depus ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise in apel Lylyca Lylyca Bună ziua Fiind intimată, mi se va permite să depun concluzii scrise in apel dacă nu am studii juridice? Apelul este intrun proces inceput in 2005. Cu ... (vezi toată discuția)
Se mai poate declara recurs împotriva unei hotãrâri pronunțate în apel, într-un litigiu de muncã? fuelena fuelena Buna , intr-un proces de litigii de munca , actiune in raspundere patrimoniala , care a ajuns la sentinta definitiva , si intimatul trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)