avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor pentru lovituri si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor pentru lovituri si alte violente

Buna ziua , acum cu ceva timp in urma am avut un conflict , iar partea vatamata a depus plangere . Acesta si-a scos certificat medico-legal si are intre 14-15 zile de spitalizare. Politia mi-a sugerat sa incerc sa o dam la pace dar acesta a refuzat total aceasta varianta si a zis ca va merge mai departe . Puteti sa imi spuneti va rog , ce mi se poate intampla ? TIN SA PRECIZEZ CA SUNT MINOR ( 17 ani )
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:36, 27 Iulie 2013
ge0rgepunk a scris:

Asta nu prea ma incalzeste , amenda cam cat ajunge ? presupun ca e penala ... si daca fapta e recunoscuta de mine , nu se mai reduce ceva ?

Nu ti-am dat un raspuns "ca sa te incalzeasca", ci un raspuns conform legislatiei, ca sa stii ce te asteapta.
Daca vei recunoaste fapta, poti beneficia de o reducere cu 1/3 din pedapsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa ar fi? zizourapid zizourapid am avut un conflict cu o persoana care a luat 16 zile de ingrijiri,ce pedeapsa penala as putea primii? multumesc anticipat de raspuns (vezi toată discuția)
Penal nucusor nucusor care este pedeapsa pentru lovire daca se argumenteaza doar cu o adeverinta medicala.eliberata de la urgenta ? (vezi toată discuția)