avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala, amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala, amenintari

vreau sa stiu ce pot face in conditiile in care doi indivizi ma-u batut fara motiv.acestia erau bauti,am sunat la 112 ,am facut plangere penala, iar dupa doua zile unul din ei imi ameninta familia si ca -mi va da foc la casa...el are antecedente...eu nu si nici nu am mai avut de a face cu astfel de probleme.imi zice sa-mi retrag plangerea iar eu nu stiu cum ar trebui sa procedez...ajutati-ma cu un raspuns urgent daca se poate ...multumesc.
Cel mai recent răspuns: muskas , utilizator 12:00, 27 Iulie 2013
Puteţi prezenta dovezi ale ameninţăƒrilor? Dacă da, mai faceţi o plângere şŸi pentru infracţiunea de ameninţare. Eu aş zice săƒ nu cedaţi ,să văƒ retrageţi plângerea, dacă vă simţiţi în pericol pe parcursul derulării cercetărilor,sunaţi imediat la 112.
nu am dovezi si casa va ramane goala pentru o saptamana...imi e teama ca atunci cand ma voi intoarce din vacanta nu o sa mai am casa.mie imi pare destul de dificila situatia...din cauza aceasta am si apelat la acest site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu marius.suceava marius.suceava Buna ziua am si eu o intrebare daca la cazul plangere penala violre de domiciliu si violenta fara martori si este la prima abatere ce consecinte se aplica ? ... (vezi toată discuția)
Am o mica intrebare cn poate sa imi raspunda? e urgent catalin20 catalin20 buna ziua!!!am fost batut pe strada de catre 2 indivizi pentru simplu fapt k nu am vrut sa ii duc cu masina unde au vrut ei.m-au batut de m-au bagat in spital ... (vezi toată discuția)
Suntem amenintati cu moartea, viata mea si a oamenilor mei dragi e in pericol carmen b. carmen b. sunt intr-o situatie tampita si nu mai stiu ce si cum sa fac... sunt divortata de trei ani,din urma casniciei de 13 ani rezultand doi copii ce mi-au fost ... (vezi toată discuția)