Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac in urmatoarea situatie:
In 2011 am avut un accident rutier iar autoturismul a fost facut praf. In prima parte a anului 2012, cand am constatat ca nu mai am ce face cu masina si ca m-ar fi costat mai mult reparatia decat cumpararea unei masini cu caracteristici similare, am vandut-o. A cumparat-o o persoana care avea un service. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare, iar la nici o luna, spre ghinionul meu, mi-au fost furate mai multe bunuri, documente, bani, etc. Printre aceste lucruri mi-a fost furat si contractul de vanzare cumparare al masinii. Un timp, datorita faptului ca am fost extrem de bulversata cu alte probleme, nu am realizat ca mi s-a furat si acest contract. Zilele trecute am fost la primarie si am vazut, la impozite si taxe ca persoana care trebuia sa mearga sa treaca masina pe numele lui, nu a facut acest lucru. Am incercat sa dau peste persoana care a cumparat masina, dar nu stiu cum sa fac acest lucru intrucat nu stiu cine e iar persoana care a intermediat aceasta tranzactie este de negasit.
In aceste conditii, am fost peste tot si am intrebat. De la politie mi s-a spus ca se poate radia la cerere insa nu si fiscal.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit intre noi. Nu am considerat ca este necesar un intermediar avand in vedere starea masinii (dauna totala).
Scuze. Trebuia sa scriu: "Nu. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit intre noi. Nu am considerat ca este necesar un intermediar avand in vedere starea masinii (dauna totala)".
Poate sa ma ajute cineva cu o opinie?