avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autoturism - contract de vanzare-cumparare ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autoturism - contract de vanzare-cumparare furat

Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac in urmatoarea situatie:
In 2011 am avut un accident rutier iar autoturismul a fost facut praf. In prima parte a anului 2012, cand am constatat ca nu mai am ce face cu masina si ca m-ar fi costat mai mult reparatia decat cumpararea unei masini cu caracteristici similare, am vandut-o. A cumparat-o o persoana care avea un service. Am incheiat un contract de vanzare-cumparare, iar la nici o luna, spre ghinionul meu, mi-au fost furate mai multe bunuri, documente, bani, etc. Printre aceste lucruri mi-a fost furat si contractul de vanzare cumparare al masinii. Un timp, datorita faptului ca am fost extrem de bulversata cu alte probleme, nu am realizat ca mi s-a furat si acest contract. Zilele trecute am fost la primarie si am vazut, la impozite si taxe ca persoana care trebuia sa mearga sa treaca masina pe numele lui, nu a facut acest lucru. Am incercat sa dau peste persoana care a cumparat masina, dar nu stiu cum sa fac acest lucru intrucat nu stiu cine e iar persoana care a intermediat aceasta tranzactie este de negasit.
In aceste conditii, am fost peste tot si am intrebat. De la politie mi s-a spus ca se poate radia la cerere insa nu si fiscal.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 12:23, 2 August 2013
Contractul de vanzare cumparare a fost autentificat,realizat de firma de intermediere?
Solicitati emitentului eliberarea unei copii
Nu contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit intre noi. Nu am considerat ca este necesar un intermediar avand in vedere starea masinii (dauna totala).
Scuze. Trebuia sa scriu: "Nu. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit intre noi. Nu am considerat ca este necesar un intermediar avand in vedere starea masinii (dauna totala)".
Poate sa ma ajute cineva cu o opinie?

Buna ziua!
Chiar nu exista nici o solutie la problema mea? Va rog, cine poate sa imi spuna o opinie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism - contract de vanzare-cumparare furat mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac in urmatoarea situatie: In 2011 am avut un accident rutier iar autoturismul a fost facut praf. In prima parte ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto in spatiul ue (bulgaria) giannysx giannysx [b] Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri inainte sa nu fie prea tarziu, ma numesc George, 24 de ani, din Bucuresti si de curand am gasit ... (vezi toată discuția)