avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contabil sau economist?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contabil sau economist?

Buna ziua,
De curand am fost angajata intr-o firma de contabilitate pe postul de contabil.Nu am atras atentia initial acestui detaliu,pentru mine fiind important sa ma angajez in acest domeniu si sa profesez aceasta meserie,fiind debutanta.Am doar studii superioare economice,nu si medii economice.Dupa o luna,cand am intrebat despre acest aspect,mi s-a explicat ca e mai bine pentru mine daca am experienta de contabil,deoarece un contabil are o sfera mai larga de activitate ca un economist,care activeaza pe departamente.Vreau sa va intreb daca nu ma afecteaza asta pe viitor,deoarece eu practic nu voi avea experienta pe studii superioare.Ar trebui sa cer modificarea incadrarii pe postul de economist?Din partea conducerii nu ar fi probleme sa-mi accepte cererea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:00, 28 Iulie 2013
Daca doriti sa aveti vechime in specialitatea studiilor absolvite, atunci va trebui sa va angajator pe un post ce necesita studii superioare economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Cor economist-contabil kristinikk kristinikk Buna ziua. Am si eu o intrebare in legatura cu COR-ul. Sunt absolventa ASE, facultatea Contabilitate si Informatica de Gestiune si de curand m-am angajat pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie contabil Un licentiat in studii economice altele decat cele contabile poate fi autorizat daca nu are vechime in postul de contabil? (vezi toată discuția)