avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce acte trebuie sa depun la administratia financiara ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce acte trebuie sa depun la administratia financiara pentru a plati impozit pe veniturile incasate?

Persoana fizica, am un spatiu amenajat pentru nunti, botezuri, etc.
Ce acte trebuie sa depun la administratia financiara pentru a plati impozit pe veniturile incasate?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaela.aivanese , utilizator 08:44, 17 Martie 2009
exista o declaratie tipizata, pentru venituri incasate din activitati de inchiriere, care trebuie completata si depusa la finante.Gasiti acea declaratie la Adm.Financiara de care apartineti.
Cautati "declaratia 200" pe Google
trebuie in primul rand sa te grabesti sa mergi sa depui o declaratie estimativa privind veniturile pe care le vei obtine in 2009. pe baza acesteia ti se elibereaza o decizie de impunere in care sunt stabilite ratele de impozit pe care le vei avea de platit trimestrial.anul viitor se vor face eventualele regularizari,daca ce ai estimat nu coincide cu ce ai realizat.
inteleg ca nu esti pfa sau srl.in cazul asta probabil ti se va mai cere buletinul si actul de proprietate al spatiului. sa fii foarte atent,pt ca cei de la finante au un "talent" deosebit sa te incurce ,sa iti ceara acte pe care apoi le pierd etc....daca primesti apoi acasa diverse somatii,calculatii...nu te sperii ca asa sunt ei.nici sa-i eviti nu poti.multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ionzanfir ionzanfir am un pfa (MEDITATII)trebuie sa depun si eu d.392?este de un an ,acum ce declaratie trebuie sa mai depun pt.anul 2011 sau pt.2012? (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva androceul1948 androceul1948 Buna ziua, PFA ,am contract de colaborare,ce declaratie depun la fisc,si ce impozite platesc ca angajat.Impozitul pe venit ,sanatate ,somaj sunt retinute la ... (vezi toată discuția)
Inscriere administratie financiara si registre - avocat stagiar doru6 doru6 Mi-am ridicat decizia de la barou si trebuie sa ma inscriu la administratia financiara, sa-mi cumpar registre etc. si ma cam incurc. Am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)