Buna seara,
In anul 1995 am dobandit prin contract de vanzare cumparare de la bunicul meu o casa pe care in anul 2007 am vandut-o parintilor mei prin contact de vanzare cumparare la notar in alt judet.Saptamana trecuta am scos un certificate fiscal de la primarie din care rezulta ca eu sunt proprietar pe casa fara dreptul de a vinde pt ca nu sunt intabulat!!!! Spuneti-mi va rog daca contractual de vanzare cumparare facut cu parintii mei este nul deoarece nu am fost intabulat cu casa in momentul vanzarii catre ei iar ei nu au facut nici un demers pt a se intabula dupa aceea!!! Oricum moral m-au pacalit oarecum la acea vreme cand m-au convins sa le vand lor#-o#-o#-o
D-le, parintii Dv. aveau obligatia ca in 30 de zile de la dobandirea imobilului sa mearga la Registrul Fiscal (la Primarie), sa faca toate formalitatile de transcriere a proprietatii dobandita. Contractul de care vb. Dv. nu poate fi lovit de nulitate pe motivele expuse de Dv. Ok!!
Intabulare
raulTM
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie.In anul 1995 am primit cu contract de donatie de la strabunicul meu o casa cu cateva terenuri ... (vezi toată discuția)