avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secret de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secret de serviciu

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca activitatile desfasurate de catre un jandarm sunt secret de servici.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 20:59, 29 Iulie 2013
sincer, mă apucă cu călduri (exceptând temperatura acestor zile) ! cred că-i o glumă.S-o luăm metodic, referindu-ne la doar la cele 8 ore de program ale oricărui jandarm și la cele 24 ale OSU :
1) indiferent de categoria din care face parte misteriosul jandarm, el poate avea de executat anumite misiuni.Misiunea acestuia, fie de patrulare fie de însoțire a unor coloane de cetățeni ce sunt în grevă sau alte ocazii, este o misiune specifică unui jandarm;
2) unii jandarmi, au de îndeplinit anumite misiuni la diferite obiective : militare sau civile.E obligația si specificul unora din jandarmi, bineînțeles el nu e abilitat a anunța mass media, iubita etc etc ;
3) jandarmi mai pot executa ”misiuni” de : servitul mesei, fumat o țigară, legat șiretul la pantofi/bocanci etc etc prelucrări de ordine, antrenamente specifice, însușirea unor noi tehnici etc etc diferite instructaje, aplicații, studiul unor legi ori documente, proiectarea unor misiuni de viitor potrivit calendarului în desfăsurare și acest aspect este încadrat la desfășurarea unei activități.Un militar, trebuie să fie mai rezervat.El nu trebuie să se confunde cu . . . si să divulge specificul serviciului.Mai poate și glumi, spunând că e ”secret de serviciu” orice mișcare pe care o face sau pentru a-și da ”aere”, ori, ”importanță” ;
4) OSU, desfăsoară acele activități specifice : nu are rost să intru în ”meniul” acestuia.
Așa fiind, doar anumite activități si doar anumiti jandarmi ar putea executa activități ce nu sunt cunoscute nici de ai lor.În ceea ce priveste ”secret de SERVICIU” pot fi anumite documente clasificate astfel potrivit legii.Și unele misiuni, pot fi încadrate ca fiind oarecum ”secrete”: iată, infiltrarea în anumite ”medii”, culegerea de informații și . . . .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervisti voluntari armata enacescu enacescu angajatii pot deveni rezervisti voulntari in armata? daca da,cum li se motveaza absenta de la serviciu in timpul misiunilor,antrenamentelor,etc? (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii contabile nefertiti_g nefertiti_g Buna ziua, Pot incheia o conventie civila cu un contabil,pentru o luna, pentru semnarea si depunerea bilantului? multumesc, (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)