avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imprumut C.A.R. cu executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Imprumut C.A.R. cu executare silita.

Buna ziua ! Mama mea a facut un imprumut la C.A.R. [editat] Imprumut in valoare de 8000 lei cu ipotecarea garsonierei cf.1 si rata lunara de 550 lei. Pensia dansei era de 450 lei/luna, alt venit nu are. Acum, dupa 2 ani in care a platit cate 200-250 lei pe luna, vor sa ii execute silit garsoniera pentru suma de 24.000 lei (rata+dobanda+penalizari). Este posibil sa ii accepte asa un credit, prin care sa stabileasca rata lunara mai mare ca veniturile ? Acum va ramane fara casa.
Ultima modificare: Luni, 29 Iulie 2013
ContSters214341, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:07, 29 Iulie 2013
La cum poate plati rata trebuia sa se gandeasca mama dvs, inainte de a semna. Acum e deja tardiv.
Nu isi poate invoca propria culpa cerand sa fie anulat contractul de credit.

Fiecare dintre noi trebuie sa se asigure ca are de unde plati rata, atunci cand se angajeaza intr-un contract de credit, ca si debitor. banii din credit sunt usor de cheltuit, nimeni nu are nicio problema in a o face. Problema apare cand ne dam seama ca trebuie sa ii dam inapoi, cu dobanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera neachitata de proprietar dmd75 dmd75 In anii 90 bunica ,in calitate de chiriasa la stat ,a achizitionat garsoniera in care locuia,conform legii care permitea acest fapt.Este vorba de un bloc ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale (fara ipoteca) - firma de recuperare crisn crisn Buna seara! Vreau si eu o lamurire,va rog Mama mea are un credit de nevoi personale (fara ipoteca) ,pe care nu a mai putut sa il plateasca ,diminuiansu-se ... (vezi toată discuția)